torsdag 16 december 2010

Pynta och piffa

 
Idag fick jag en Amaryllis. Den kom som den var i sin fula plastkruka och jag tänkte att den är mer värd än att få stå på ett tråkigt fat och svaja, så kikade lite i gömmorna och hittade en mysig kruka jag sparat. Krukan är gjord av bark och mossa, med plastad insida. Där passade den utmärkt. Sen la jag lite vitmossa över jorden runt löken och dekorerade med en sparad girland av ståltråd och guldpärlor. Blev riktigt trevligt! 
                                           
  
 
    

2 kommentarer:

 1. Wow, vad roligt att du har börjat blogga, Anneli! Och vilka mysiga inlägg du redan hunnit göra! Det där med att torka apelsinskivor måste jag testa. Det är så fint med förgängligt julpynt som inte behöver packas ner när julen är över;)Lycka till med ditt fortsatta bloggande!

  Kram fr Maja!

  SvaraRadera
 2. Hej Anneli! Vilken fin blogg du har startat! Min ligger på is så länge,kom igång litegrann men tiden räcker inte riktigt till nu...men nån gång ska jag ta upp det igen :-)

  Vi åker till Maja i julhelgen så det blir nog tyvärr inget dejtande för oss i år. Men vi funderar på att ta en sväng uppåt i januari och då vore det superkul att ses!

  Ha en bra jul och sköt om dig! Kramar från Lisa

  SvaraRadera